Nieuws

STMG in Zorgcentrum Onder Eťn Dak in Oosterbeek

Gezondheidscentrum De Dennenkamp wordt de thuisbasis van project ZOED, Zorgcentrum Onder Eťn Dak. Deze samenwerking tussen verschillende zorgverleners en de Gemeente Renkum zorgt ervoor dat er een breed aanbod aan zorg onder een dak te vinden is.

ZOED is een initiatief van een aantal huisartsen in Oosterbeek. Zij zochten samenwerking met de gemeente en andere zorgverleners om tot een efficient gebruik van faciliteiten te komen. In het gezondheidscentrum wordt het Zorgloket van de Gemeente Renkum gevestigd en het biedt plaats aan o.a. huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, consultatiebureau, diŽtetiek, apotheek, psychotherapeuten, pedicure, huidtherapeuten.

Gezondheid...

[meer...]

Burgemeesters op bezoek bij cliŽnten van de Thuiszorg

Bij Stichting Thuiszorg Midden-Gelderland (STMG) staat dit jaar op de dag van de Thuiszorg op 26 september 2006 het directe contact tussen gemeentebestuurders en  cliŽnten centraal. Burgemeesters, wethouders en raadsleden van diverse gemeenten uit het werkgebied van STMG gaan onder begeleiding van leden uit het management naar cliŽnten toe. Voor de medewerkers van STMG is dit een goede gelegenheid om te laten zien hoe waardevol hun werk is.

Ook in de turbulente tijd waarin STMG zich bevindt door reorganisaties en de druk van toenemende marktweking in de zorg, acht de organisatie het belangrijk om aandacht te besteden aan de werkzaamheden waar het feitelijk om gaat: ...

[meer...]

Artikel 79 tot 80 van 80
<< Eerste < Vorige 1-13 14-26 27-39 40-52 53-65 66-78 79-80 Volgende > Laatste >>