Nieuws

Zoek jij vakantiewerk?

Zoek jij een leuke vakantiebaan? Dan is STMG misschien wel op zoek naar jou! Je kunt aan de slag als vakantiekracht, zowel in de verpleging & verzorging als in de hulp bij het huishouden. Kijk verder bij de vacatures:
  • vakantiekracht verpleging en verzorging
  • vakantiekracht huishoudelijke hulp

[meer...]

Ik doe ertoe!

STMG doet mee aan de campagne Ik doe ertoe! Samen met negen ouderenzorgorganisaties binnen Gelderland maken we ons hard voor ons mooie vak. Met Ik doe ertoe! vertellen medewerkers in korte filmpjes waarom ons werk er zo toe doet. Dit doen we om mensen te enthousiasmeren over (werken in) de ouderenzorg. Ook onze collega’s Liesbeth Offerijns en Ellen Postma zijn te zien in mooie filmpjes! Kijk op www.ikdoeertoe.nl  en volg de Facebookpagina via www.facebook...

[meer...]

CarriŤreswitch?

Toe aan een carriŤreswitch en heb jij hart voor de zorg? Pak dan deze kans! Als samenwerkende zorgorganisaties bieden wij vanaf mei 2018 betaalde leer-werkplekken aan voor mensen met of zonder zorgachtergrond. Dit maakt het mogelijk een diploma te halen als verzorgende-3 IG gecombineerd met Maatschappelijke Zorg niveau 3. Je kunt direct aan de slag! Na het behalen van je diploma krijg je een vaste aanstelling!
Kijk voor meer informatie op https://werkeninzorgenwelzijn.nl/nl/leerwerkplek

[meer...]

Versterking CliŽntenraad gezocht!

Wij zoeken voor onze cliŽntenraad een nieuw lid met affiniteit met het werk van cliŽntenraden in de thuiszorg (extramurale zorg) en hulp bij huishouden en die zich wil inleven in en bezig gaat houden met het aandachtsgebied Mantelzorg.  

Waarom zou u hierop reageren?

Omdat het maatschappelijk belangrijk, leuk en inspirerend werk is, veel voldoening geeft, je invloed kunt uitoefenen op het beleid van de zorgaanbieder en een luisterend oor bieden voor alle mantelzorgers van cliŽnten van STMG. Als belangenbehartiger kun je –in teamverband– meedenken, meepraten en meebeslissen om de kwalitatieve zorg en dienstverlening op een hoger plan te brengen en bli...

[meer...]

Fred van der Heijden bestuurder STMG

Op 1 maart verwelkomt STMG Fred van der Heijden als directeur-bestuurder. Hij neemt het stokje over van Gerard Marinus die een jaar als interim directeur-bestuurder STMG leidde. Fred van der Heijden (53) heeft brede ervaring in de zorg. Afgelopen vier jaar adviseerde en bestuurde hij als eigenaar van adviesorganisatie ZorgeFFect in interimmanagementopdrachten zorgorganisaties in hun doorontwikkeling. Voorheen was hij directeur Zorg bij thuiszorgorganisatie Stichting ZuidZorg. Hij startte zijn loopbaan als verpleegkundige, waarna hij verschillende staf- en adviesfuncties bekleedde in de zorg. We wensen hem veel succes en plezier bij STMG! Van der Heijden kijkt uit naar zijn start bij STMG:...

[meer...]

Goede doelen gesteund

In december kregen de medewerkers van STMG een kerstgeschenk. Ze konden ervoor kiezen (een deel van) de waarde ervan te schenken aan een goed doel: Sensoor of Stichting Vier het Leven. We zijn heel trots dat onze collega's daar gehoor aan hebben gegeven. Op 7 februari overhandigde directeur-bestuurder Gerard Marinus namens onze collega's € 623 en € 685 aan vrijwilliger Frits van Sensoor en coŲrdinator Gelderland Brigitte Rasing van Vier het Leven. Het geld komt heel goed terecht, want beide stichtingen doen heel mooi werk. Sensoor is de landelijke luisterlijn waar iedereen 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch of via chat terecht kan voor een gesprek. Stichting Vier het Leven zorgt da...

[meer...]

Beste wensen voor 2018!

STMG wenst alle klanten, mantelzorgers, collega's en mensen met wie wij samenwerken een heel mooi 2018!

[meer...]

Denkt u met ons mee?

Voor STMG en de cliŽntenraad van STMG draait het maar om 1 ding: onze klant. Daarom willen we graag weten wat onze klanten willen, hoe ze over zaken denken en welke tips ze voor STMG hebben. Kortom: we willen graag dat ķ met ons meedenkt. Zodat we onze zorg, begeleiding of hulp bij het huishouden verder kunnen verbeteren. Zo maken we samen het verschil. Doet u mee? Meldt u zich dan aan voor het klantenpanel van STMG! Bent u mantelzorger? Dan nodigen we u ook van harte uit voor het panel.

[meer...]

Zorgmarkt in Zevenaar

Woont u (in de buurt van) Zevenaar en heeft u vragen over de zorg? Kom dan naar de zorgmarkt die Univť op vrijdag 10 november organiseert! Van 14 tot 18 uur kunt u in het voormalige gemeentehuis aan de Raadhuisplein 1 terecht met al uw vragen rondom de zorgverzekering, thuiszorg, fysiotherapie, verloskunde, diŽtiek, logopedie en meer. STMG Zevenaar staat voor u klaar met een kraam! Zien we u daar?

[meer...]

Word jij onze collega?

Word jij onze nieuwe collega? Ben jij een medewerker verzorging, wijkziekenverzorgende of verpleegkundige met hart voor je cliŽnten? Dan zoeken we jou! Om onze ambities waar te maken zoeken we collega’s die het verschil kunnen maken voor cliŽnten. Die het als uitdaging zien om te zorgen dat onze cliŽnten zo lang en goed mogelijk thuis kunnen wonen. STMG zorgt ervoor dat jij kan doen waar je goed in bent: zorg leveren aan de cliŽnt. Een iPad zorgt voor eenvoudige afstemming en altijd actuele informatie op zak. Wil jij werken in een fijn team? Solliciteer vandaag nog. Kijk hier voor onze vacatures.

[meer...]

Dag van de Thuiszorg

Op 27 september is het de Dag van de Thuiszorg. Een mooie gelegenheid om al onze medewerkers een compliment te geven voor het bijzondere werk dat ze dag in, dag uit verrichten. Per dag verlenen ze samen zo'n 2.000 uur zorg, begeleiding of hulp in het huishouden bij onze cliŽnten thuis. Dat doen ze met grote betrokkenheid en hart voor de cliŽnt. Dat verdient een groot compliment.

[meer...]

Terugblik 2016

STMG blikt in haar jaarverslagen met trots terug op 2016.  Het was geen gemakkelijk jaar, voor de gehele sector waren en zijn het roerige tijden. Desalniettemin heeft STMG mooie resultaten bereikt en is een basis gelegd waarop verder gebouwd kan worden. In 2016 konden 2.400 klanten rekenen op de hulp van onze thuishulpen en 2.450 klanten ontvingen verpleging, verzorging en/of thuisbegeleiding thuis. Onze thuiszorgteams gingen werken als zelforganiserende teams en ze bewezen al snel dat ze hier goed in zijn. Dat bleek ook uit de klanttevredenheidsonderzoeken: onze klanten waarderen ons met een 8,4 voor onze thuiszorg en thuisbegeleiding en een 8,0 voor onze huishoudelijke hulp. Een r...

[meer...]

Veilige medicatiezorg

STMG heeft samen met de CoŲperatieve Apothekersvereniging regio Arnhem (CAA) en een aantal thuiszorgorganisaties in de regio Arnhem een overeenkomst gesloten over veilige geneesmiddelenzorg. Door nauw samen te werken willen we samen zorgen voor nog meer veiligheid bij het gebruik van medicijnen door patiŽnten en cliŽnten thuis. Een mooie eerste stap! De apothekers nemen nu het initiatief om lokaal werkafspraken te maken met huisartsen en thuiszorg. Ook worden er nog meer organisaties opgeroepen om zich aan te sluiten bij deze samenwerking.

[meer...]

Artikel 1 tot 13 van 23
<< Eerste < Vorige 1-13 14-23 Volgende > Laatste >>